FORBA Oktatási és Felnőttképzési Központ - ICMM Kft. Felnőttképzés-Felnőttoktatás

OKJ-s,Akkreditált tanfolyamok,képzések-Debrecen. Vendéglátó-szállodaipari-Idegenforgalmi; Kereskedelmi; Ingatlanközvetítő-Társasházkezelő; Manikűrös; Közgazdasági; Egészségügyi-Szociális; Ügyviteli; Építőipari-Épületgépészeti, Masszőr, Fordrász; Kozmetikus; Pénzügyi  képzések, tanfolyamok.

GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI FELÜGYELŐ TANFOLYAM

 

Gratulálunk a 2015. februárjában, illetve márciusban sikeresen végzett csoportjainknak, hallgatóinknak! Minden osztály átlaga: 4.0 feletti lett. Sok sikert minden kedves hallgatónknak!

A tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 31 761 01)

Képzés engedély száma: E-000645/2014/A004

A tanfolyam kezdés időpontja: 2015. november

 A képzés célja: A képzés célja olyan gyermek- és ifjúsági felügyelő szakemberek képzése, akik – elméleti és gyakorlati felkészültségük kiaknázásával – látja el feladatát. A gyermek- és ifjúsági felügyelő munkája során végzett jellemző tevékenységek főbb feladatcsoportjai: Részt vesz a gyermek fogadásában, megismerésében, szükségletei feltárásában és kielégítésében, a gyermekotthon mindennapi életének szervezésében, irányításában. Tevékenyen bekapcsolódik a nevelés folyamatába, részt vesz gondozási tevékenységben, és egyéb például környezetvédelmi feladatok megoldásában. Közreműködik a szabadidős tevékenységek megszervezésében, vezetésében, ügyeletet vállal. Munkája során bekapcsolódik a gyermekotthonban folyó gazdálkodási és háztartási feladatok ellátásába, azok irányításába, szervezésébe. Munkája végzése során adekvát kapcsolatok kialakítására törekszik az intézményen belül és a vele kapcsolatban levő egyéb szervezetekkel, intézményekkel egyaránt. Részt vesz a szakmai dokumentáció vezetésében, a belső szabályok pontos betartásában. A gyermek- és ifjúságvédelmi munka értékeinek és etikai szabályainak megfelelő munkavégzés. 

 

Felhívás!

A szociális képzések, mint például: a kisgyermekgondozó,- nevelő, az óvodai dajka, vagy a gyermek és ifjgúsági felügyelő tanfolyamok esetén cégünk kizárólag a különböző tantárgyaknak, moduloknak megfelelő végzettségű és gyakorlattal rendelkező oktatókat alkalmaz. Ennek megfelelően a képzéseinket nem egy, hanem pl. a Kisgyermekgondozó,- nevelő tanfolyamot minimum 5-6, az óvodai dajka tanfolyamot minimum 4 elméleti, és gyakorlati tapasztalattal, végzettséggel rendelkező oktató részvételével bonyolítjuk le. Ez az egyik feltétele annak, hogy ezeken az összetett és hosszú tanfolyamokon minőségi képzéseket tudjunk nyújtani. Így többek között a pszichológiát pszichológus, a gyógypedagógiát külön gyógypedagógus, a társadalom ismeretet szociálpolitikus, vagy az egészségügyi és elsősegélynyújtási ismereteket orvos, egészségügyi szakoktató tartja. Ennek köszönhetően az évek folyamán nagyon sok sikeres, jól felkészült hallgató került ki az iskolánkból, aminek eredményeként a hallgatók nagy része el tud helyezkedni, munkát kap. A bölcsődék, óvodák, gyermekotthonok előszeretettel alkalmazzák cégünk tanulóit. Kérjük Önöket ennek figyelembevételével válasszák ki a felnőttképző cégek képzéseit.

Képzés időtartama: kb. 6 hónap

Képzéshez szükséges végzettség: alapfokú iskolai végzettség, egészségügyi alkalmasság

 Tantárgyak: (szakmai követelménymodulok, gyermek- és ifjúsági felügyelő):

-10522-12 Gyermekellátási alapfeladatok
-10522-12 Gyermekfelügyelői feladatok
-10522-12 Gyermek-felügyeleti dokumentációs feladatok


KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG A TANFOLYAM IDEJE ALATT!!!

 

Elhelyezkedési lehetőségek: A nálunk végzett gyermek és ifjúsági felügyelő szakképesítéssel betölthető foglalkozások: bölcsődék, családi napközik, házi gyermekgondozói szolgálat, egyéb szociális foglalkozások, szociális gondozó-ápoló és szociális szervező. Ügyintézői munkakör a gyermekvédelem, gyámügy területén, gyermekfelügyelő, hivatásos nevelőszülő.

 

A tanfolyam díja: "A" csoport: 119.000,-Ft + vizsgadíj, "B" csoport: 129.000,-Ft + vizsgadíj

 

 Tanfolyami időpontok:

"A" hétköznapi csoport: kedd-péntek

"B" hétvégi csoport: szombat

 

Az időpontok a hallgatók igénye szerint változtathatók.

 

Azok az érdeklődők, akik a kezdés előtt minimum 1 hónappal jelentkeznek Gyermek és ifjúsági felügyelő tanfolyamunkra és kifizetik a teljes tanfolyami díjat, kapnak 7.000.-Ft kedvezményt a tanfolyam árából.

  

A sikeres vizsgát tett hallgatók államilag elismert, országos érvényű GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI FELÜGYELŐ szakképesítésről szóló bizonyítványt kapnak. Idegen nyelvű EUROPASS nemzetközi bizonyítvány is igényelhető, amit a vizsgáztató cég állít ki.

 

 

Érdeklődni lehet: +36-30/633-0073; 06/52-425-794

 

http://www.forba.hu/gyermek_felugyelo_tanfolyam.html

 

                                      WEB: www.forba.hu                 E-MAIL: info@forba.hu

 

Gyermek és ifjúsági felügyelő tanfolyam, képzés debrecen. Gyermek és ifjúsági felügyelő tanfolyam, képzés debrecen. Gyermek és ifjúsági felügyelő tanfolyam, képzés debrecen. Gyermek és ifjúsági felügyelő tanfolyam, képzés debrecen. Gyermek és ifjúsági felügyelő tanfolyam, képzés debrecen. Gyermek és ifjúsági felügyelő tanfolyam, képzés debrecen. Gyermek és ifjúsági felügyelő tanfolyam, képzés debrecen. Gyermek és ifjúsági felügyelő tanfolyam, képzés debrecen. Gyermek és ifjúsági felügyelő tanfolyam, képzés debrecen.

 

 

Asztali nézet