FORBA Oktatási és Felnőttképzési Központ - ICMM Kft. Felnőttképzés-Felnőttoktatás

OKJ-s,Akkreditált tanfolyamok,képzések-Debrecen. Vendéglátó-szállodaipari-Idegenforgalmi; Kereskedelmi; Ingatlanközvetítő-Társasházkezelő; Manikűrös; Közgazdasági; Egészségügyi-Szociális; Ügyviteli; Építőipari-Épületgépészeti, Masszőr, Fordrász; Kozmetikus; Pénzügyi  képzések, tanfolyamok.

INGATLANKÖZVETÍTŐ  TANFOLYAM

 

Tanfolyam jellege: szakképesítő OKJ 52 341 02

Képzés engedély száma: E-000645/2014/A020  

A képzés célja: olyan ingatlanközvetítő és értékbecslő szakember képzése, aki képes az ingatlanok hivatalos értékbecslésének elkészítésére, valamint adásvételének és cseréjének közvetítésére. Ellátja a lakások, házak, telkek, bérlet és tulajdonos váltásának közvetítését, és az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok beszerzésével és előkészítésével összefüggő feladatokat teljesíti.
Az ingatlanközvetítő feladata: Az ingatlanközvetítő és értékbecslő felkutatja a kínálati ingatlanokat, elkészíti a megbízási szerződést a mellékleteivel. Szemlézi az ingatlant, szóbeli értékbecslést ad, javaslatot tesz az árra. Dokumentálja a szemlézett ingatlant (műszaki paraméterek, ár stb.). Feladja a hirdetést, kapcsolatot tart az ügyfelekkel. Létrehozza a kínálati oldal adatbázisát. Elkészíti a vásárlási szándéknyilatkozatot. Összeveti az adatbázisokat (kereslet-kínálat). Értesíti az ingatlant kereső ügyfeleket. Bemutatja az ingatlanokat, tanácsot ad az ingatlanra vonatkozóan. Létrehozza a keresleti oldal adatbázisát. Felelősen kiállítja a pénzügyi bizonylatokat. E-maileket fogad, válogat, kezel, kapcsolatot tart a hatóságokkal. Karbantartja az adatbázist (információkat felvesz, módosít, töröl). Tervezi és ellenőrzi az időbeosztást. Követi és alkalmazza a jogszabályi és a helyi rendeleti változásokat. Követi az építészeti, műszaki és gépészeti fejlődést. Üzleti információkat gyűjt és alkalmazza azokat. Figyelemmel kíséri a szakmai lapokat, egyeztet az ügyletről a vevő és az eladó között. Időpontot egyeztet az eladóval, vevővel és az ügyvéddel a szerződéskötésről. Begyűjti az adásvételi szerződéshez szükséges adatokat (eladó,vevő,ingatlan). A begyűjtött adatokat feldolgozza és továbbítja az ügyvédnek. Segíti a szerződéskötést, kiállítja a pénzügyi bizonylatot. Átveszi a szolgáltatás díját, minőségcélokat tűz ki. Visszajelzéseket kér, dolgoz fel és értékel. Fejleszti a szolgáltatásokat és azok színvonalát. Minőségügyi reklamációkat kezel.

Felhívjuk a tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy az Ingatlanközvetítő képzést - az arra vonatkozó rendelet, illetve szakmai és vizsgakövetelmények alapján - Nem lehet TÁVOKTATÁSBAN oktatni. Bizonyos intézmények távoktatásban hirdetik az Ingatlanközvetítő, Társasházkezelő tanfolyamukat olyan indokokkal, hogy ők pl. egyesület rájuk nem vonatkozik. Ez nem igaz! A rendeletek, törvények mindenkire vonatkoznak, így aki távoktatást ígér az félrevezeti a jelentkezőt, vagy nem OKJ-s tanfolyamot tart.

 

A képzés időtartama: kb. 4 hónap

A képzéshez szükséges végzettség: érettségi 

Tantárgyak: (Ingatlanközvetítő):
- 11244-12 Ingatlanközvetítő feladatai (-ingatlan forgalmi értékbecslési ismeretek,

-ingatlanközvetítési ismeretek, jogi ismeretek, műszaki ismeretek, gazdasági ismeretek)

 

KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG A TANFOLYAM IDEJE ALATT

 

Elhelyezkedési lehetőségek: A nálunk ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyamot végzettek elhelyezkedhetnek, ingatlanközvetítő-értékbecslő vállalkozásoknál-, pénzintézeteknél-, (bankok, biztosító társaságok), illetékhivataloknál, önkormányzatoknál, vagyonkezelő szervezeteknél, alkalmazottként történő elhelyezkedés, továbbá ingatlanközvetítőként, önálló vállalkozási lehetőség.

 A tanfolyam ára: 82.000.- Ft + vizsgadíj

Kezdés időpont: a tanfolyam elindult

Tanfolyami időpontok:

"A" hétköznapi csoport: hétköznap hétfő, szerda 17:00-tól

"B" hétvégi csoport:hétvégenként, szombatonként 08:00-tól

Az időpontok a hallgatók igénye szerint változtathatók.

A sikeres vizsgát tett hallgatók államilag elismert, országos érvényű INGATLANKÖZVETÍTŐ szakképesítésről szóló bizonyítványt kapnak. Idegen nyelvű EUROPASS nemzetközi bizonyítvány is igényelhető.

 

 

Jelentkezni irodánkban nyitvatartási időben hétfőtől - péntekig lehet.

Érdeklődni lehet: +36-30/633-; 06/52-425-794

 

http://www.forba.hu/ingatlankozvetito_tanfolyam.html

 

web: www.forba.hu ; email: info@icmm.hu

 

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam, képzés Debrecen; Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam, képzés Debrecen; Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam, képzés Debrecen; Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam, képzés Debrecen; Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam, képzés Debrecen; Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam, képzés Debrecen; Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam, képzés Debrecen; Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam, képzés Debrecen; Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam, képzés Debrecen; Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam, képzés Debrecen; Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam, képzés Debrecen; Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam, képzés Debrecen;

 

Asztali nézet