FORBA Oktatási és Felnőttképzési Központ - ICMM Kft. Felnőttképzés-Felnőttoktatás

OKJ-s,Akkreditált tanfolyamok,képzések-Debrecen. Vendéglátó-szállodaipari-Idegenforgalmi; Kereskedelmi; Ingatlanközvetítő-Társasházkezelő; Manikűrös; Közgazdasági; Egészségügyi-Szociális; Ügyviteli; Építőipari-Épületgépészeti, Masszőr, Fordrász; Kozmetikus; Pénzügyi  képzések, tanfolyamok.

KISGYERMEKGONDOZÓ - NEVELŐ TANFOLYAM

 

Gratulálunk a 2014. szeptemberben sikeresen végzett hallgatóinknak. Az osztály átlaga: 4.3 lett. Sok sikert minden kedves hallgatónknak. 

 

A tanfolyam jellege: szakképesítő OKJ 54 761 02

Képzés engedély száma: E-000645/2014/A005

A tanfolyam kezdés időpontja: a képzés elindult - még 3 fő csatlakozhat.

A képzés célja: Olyan felsőfokú kisgyermekgondozó és nevelő szakképesítésű szociális szakember kiképzése, aki a gyermekjóléti alapellátás bölcsődéiben, házi gyermekgondozói szolgálatában, családi napköziben látja el a 0-6 éves korúak gyermekgondozási-nevelési feladatait. Aki a kisgyermekek fejlesztése érdekében alkalmazza a korszerű pedagógiai, nevelési módszereket, holisztikus egészségügyi szemléletével figyelemmel kíséri a gyermekek pszichoszomatikus fejlődését. Kapcsolatot alakít ki a gyermeket nevelő családdal, együttműködik a szülőkkel és támogatja őket szülői szerepük megvalósításában. A képzés célja továbbá olyan kisgyermekgondozó és nevelő szakemberek képzése, akik – elméleti és gyakorlati felkészültségük kiaknázásával – ápolási gondozási feladatokat lát el. Szociális és gyermekvédelmi ügyeket intéz. Részt vesz a döntés-előkészítő munkában. Közreműködik a szolgáltatások megszervezésében, irányításában. A szociális munkás irányításával részfeladatokat lát el a szociális problémamegoldásban. Önállóan szociális segítő tevékenységet folytat. Baleset, vagy hirtelen egészségromlás esetén elsősegélyt nyújt. Szabadidős és rekreációs programokat szervez és vezet. Részt vesz a szociális munka adminisztrációjának kialakításában és működtetésében. Szakemberek irányításával rehabilitációs programokat valósít meg. Részt vesz a fogyatékosokat ellátó és rehabilitációs intézmények adminisztrációjának kialakításában és működtetésében. Prevenciós, egészségmegőrző, -fejlesztő, mentálhigiénés tevékenységet folytat és ilyen programokat szervez. Munkajellegű foglalkozásokat szervez. Közösségi és kistérségi társadalmi integrációt segítő tevékenységet végez. Felismeri az egyéni, csoportos és közösségi válsághelyzeteket, az elemi életfeltételek hiányát. Megbízás alapján érdekképviseleti tevékenységet végez.

 

Felhívás!

 

A szociális képzések, mint például: a kisgyermekgondozó,- nevelő, az óvodai dajka, vagy a gyermek és ifjúsági felügyelő tanfolyamok esetén cégünk kizárólag a különböző tantárgyaknak, moduloknak megfelelő végzettségű és gyakorlattal rendelkező oktatókat alkalmaz. Ennek megfelelően a képzéseinket nem egy, hanem pl. a Kisgyermekgondozó,- nevelő tanfolyamot minimum 5-6, az óvodai dajka tanfolyamot minimum 4 elméleti, és gyakorlati tapasztalattal, végzettséggel rendelkező oktató részvételével bonyolítjuk le. Ez az egyik feltétele annak, hogy ezeken az összetett és hosszú tanfolyamokon minőségi képzéseket tudjunk nyújtani. Így többek között a pszichológiát pszichológus, a gyógypedagógiát külön gyógypedagógus, a társadalom ismeretet szociálpolitikus, vagy az egészségügyi és elsősegélynyújtási ismereteket orvos, egészségügyi szakoktató tartja. Ennek köszönhetően az évek folyamán nagyon sok sikeres, jól felkészült hallgató került ki az iskolánkból, aminek eredményeként a hallgatók nagy része el tud helyezkedni, munkát kap. A bölcsődék, óvodák, gyermekotthonok előszeretettel alkalmazzák cégünk tanulóit. Kérjük Önöket ennek figyelembevételével válasszák ki a felnőttképző cégek képzéseit.

Képzés időtartama: kb: 8 hónap

Képzéshez szükséges végzettség: érettségi, egészségügyi alkalmassági vizsgálat

Tantárgyak: (szakmai követelménymodulok, kisgyermekgondozó - nevelő):
- 10525-12 Szociális ellátás általános tevékenységei
- 10559-12 Elsősegély-nyújtási feladatok
- 10522-12 Gyermekellátási alapfeladatok
- 10528-12 Házi időszakos gyermek-felügyeleti feladatok
- 10529-12 A napközbeni gyermekellátás feladatai
- 10530-12 A napközbeni gyermekellátás dokumentációs feladatai
- 11498-12 Foglalkoztatás I.
- 11499-12 Foglalkoztatás II.
- 11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság

 

A gyakorlati helyet INGYEN biztosítjuk a tanfolyamunkon résztvevőknek.

A bölcsődék, hallgatók és az oktatók visszajelzései alapján,mi egyedülállóan alapos, ténylegesen használható tudást adunk át a résztvevők számára a gyakorlati képzésünk során is, ezt az is bizonyítja, hogy a tanfolyam végeztével nagyon sok hallgatónk elhelyezkedik.  

 

KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉGGEL ÉLHET A TANFOLYAM IDEJE ALATT

 

Elhelyezkedési lehetőségek:
A nálunk Kisgyermekgondozó-nevelő tanfolyamot végzettek, az alábbi foglalkozásokat tölthetik be: bölcsődék, családi napközik, óvodák, magán bölcsődék, magán óvodák, házi gyermekgondozói szolgálat, egyéb szociális foglalkozások, szociális gondozó-ápoló és szociális szervező, a nálunk kisgyermekgondozó- nevelő tanfolyamot végzettek vállalkozói igazolványt is válthatnak ki amivel saját családi napközit is nyithatnak.

 

A tanfolyam díja: "A" csoport: 144.000,-Ft + vizsgadíj, "B" csoport: 159.000,-Ft + vizsgadíj

 

Azok az érdeklődők, akik a kezdés előtt minimum 1 hónappal jelentkeznek Kisgyermekgondozó - nevelő tanfolyamunkra és kifizetik a teljes tanfolyami díjat, kapnak 10.000.-Ft kedvezményt a tanfolyam árából.

 

 

A tanfolyam kezdés időpontja: a képzés elindult - még 3 fő csatlakozhat

Tanfolyami időpontok:

"A" hétköznapi csoport: kedd-péntek

"B" hétvégi csoport: szombat

 Az időpontok a hallgatók igénye szerint változtathatók.

Következő tanfolyam indulása:

"A" csoport:

"B" csoport:

 

 

 Már most jelentkezzen, hogy piacképes szakmát szerezzen!

 

A Kisgyermekgondozó- nevelő képzés elindult. Már csak 3 üres hely van a tanfolyamra. Most jelentkezzen!

sikeres vizsgát tett hallgatók államilag elismert, országos érvényű KISGYERMEKGONDOZÓ - NEVELŐ szakképesítésről szóló bizonyítványt kapnak. Idegen nyelvű EUROPASS nemzetközi bizonyítvány is igényelhető, amit a vizsgáztató cég állít ki.

 

Érdeklődni lehet: +36-30/633-0073 ; 06/52-425-794

 

http://www.forba.hu/kisgyermek_gondozo_tanfolyam.html

 

web: www.forba.hu ; email: info@icmm.hu

 

Kisgyermekgondozó- nevelő  tanfolyam, képzés Debrecen; Kisgyermekgondozó- nevelő  tanfolyam, képzés Debrecen; Kisgyermekgondozó- nevelő  tanfolyam, képzés Debrecen; Kisgyermekgondozó- nevelő  tanfolyam, képzés Debrecen; Kisgyermekgondozó- nevelő  tanfolyam, képzés Debrecen; Kisgyermekgondozó- nevelő   tanfolyam, képzés Debrecen; Kisgyermekgondozó- nevelő  tanfolyam, képzés Debrecen;  Kisgyermekgondozó- nevelő  tanfolyam, képzés Debrecen; Kisgyermekgondozó- nevelő  tanfolyam, képzés Debrecen; Kisgyermekgondozó- nevelő  tanfolyam, képzés Debrecen; Kisgyermekgondozó- nevelő  tanfolyam, képzés Debrecen; Kisgyermekgondozó- nevelő  tanfolyam, képzés Debrecen; Kisgyermekgondozó- nevelő   tanfolyam, képzés Debrecen; Kisgyermekgondozó- nevelő  tanfolyam, képzés Debrecen;

 

Asztali nézet