FORBA Oktatási és Felnőttképzési Központ - ICMM Kft. Felnőttképzés-Felnőttoktatás

OKJ-s,Akkreditált tanfolyamok,képzések-Debrecen. Vendéglátó-szállodaipari-Idegenforgalmi; Kereskedelmi; Ingatlanközvetítő-Társasházkezelő; Manikűrös; Közgazdasági; Egészségügyi-Szociális; Ügyviteli; Építőipari-Épületgépészeti, Masszőr, Fordrász; Kozmetikus; Pénzügyi  képzések, tanfolyamok.

ÓVODAI DAJKA TANFOLYAM  

 

Gratulálunk a 2015 júniusában végzett Óvodai dajka hallgatóinknak. A vizsga átlaga 4,7 lett. A tanfolyam végeztével hallgatóink nagy arányban tudtak elhelyezkedni.

A tanfolyam jellege: szakképesítő OKJ 32 140 01

Képzés engedély száma: E-000645/2014/A013

A tanfolyam kezdés időpontja: 2015. november- még csatlakozhat

A képzés célja: A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik sikeres vizsgájuk után, aktívan működnek közre a nevelési feladatokban. Az óvodai dajka segíti a gondozó-, nevelőmunkát, ellátja a gyermekek gondozását. Munkavégzése során tisztán tartja a gyermekek környezetét, segíti az étkeztetést. Az óvodai dajka a képzés elvégzése után képes lesz ellátni a gyermekek gondozását, ajándékot készíteni, megvarrni a bábokat, tanítani a tisztálkodást és az öltözködést. Az óvodáskorú gyermekeknek figyelni és jelezni az egészségi állapotát, segíteni az étkeztetést és kísérni a gyerekeket külső programokra.

 

Felhívás!

A szociális képzések, mint például: a kisgyermekgondozó,- nevelő, az óvodai dajka, vagy a gyermek és ifjúsági felügyelő tanfolyamok esetén cégünk kizárólag a különböző tantárgyaknak, moduloknak megfelelő végzettségű és gyakorlattal rendelkező oktatókat alkalmaz. Ennek megfelelően a képzéseinket nem egy, hanem pl. a Kisgyermekgondozó,- nevelő tanfolyamot minimum 5-6, az óvodai dajka tanfolyamot minimum 4 elméleti, és gyakorlati tapasztalattal, végzettséggel rendelkező oktató részvételével bonyolítjuk le. Ez az egyik feltétele annak, hogy ezeken az összetett és hosszú tanfolyamokon minőségi képzéseket tudjunk nyújtani. Így többek között a pszichológiát pszichológus, a gyógypedagógiát külön gyógypedagógus, a társadalom ismeretet szociálpolitikus, vagy az egészségügyi és elsősegélynyújtási ismereteket orvos, egészségügyi szakoktató tartja. Ennek köszönhetően az évek folyamán nagyon sok sikeres, jól felkészült hallgató került ki az iskolánkból, aminek eredményeként a hallgatók nagy része el tud helyezkedni, munkát kap. A bölcsődék, óvodák, gyermekotthonok előszeretettel alkalmazzák cégünk tanulóit. Kérjük Önöket ennek figyelembevételével válasszák ki a felnőttképző cégek képzéseit.

Képzés időtartama: kb. 5 hónap

Képzéshez szükséges végzettség: alapfokú iskolai végzettség, egészségügyi alkalmassági vizsgálat

Tantárgyak: (szakmai követelménymodulok, óvodai dajka): -óvodai nevelési feladatok, -óvodai gondozási feladatok, -óvodai munkajog,munkavédelem, foglalkoztatás, munkahelyi egészség

A gyakorlati helyet INGYEN biztosítjuk a tanfolyamunkon résztvevőknek.

 

A hallgatók és az oktatók visszajelzései alapján,mi egyedülállóan alapos, ténylegesen használható tudást adunk át a résztvevők számára a gyakorlati képzésünk során.

 

KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG A TANFOLYAM IDEJE ALATT

 

Elhelyezkedési lehetőségek:A nálunk óvodai dajka tanfolyamot végzettek elhelyezkedhetnek állami és magán óvodákban dajka munkakörben, valamint vállalkozói igazolvány váltható gyermek-felügyeleti tevékenységre.

A tanfolyam díja: 99.000.-Ft + vizsgadíj

Kezdés időpontja: 2015. november- még csatlakozhat

Tanfolyami időpontok:

"A" hétköznapi csoport: hétköznap

"B" hétvégi csoport: hétvége

Az időpontok a hallgatók igénye szerint változtathatók.

A gyakorlati képzés ideje: Az óvoda munkarendje szerint, előre egyeztetett időpontokban.

 

Már most jelentkezzen Óvodai dajka tanfolyamunkra, hogy használható tudás birtokában, piacképes szakmát szerezzen.

 

 

A sikeres vizsgát tett hallgatók államilag elismert, országos érvényű Óvodai dajka szakképesítésről szóló bizonyítványt kapnak. Idegen nyelvű EUROPASS nemzetközi bizonyítvány is igényelhető, amit a vizsgáztató cég állít ki.

  

Érdeklődni lehet: +36-30/633-0073 ; 06/52-425-794

 

http://www.forba.hu/ovodai_dajka_tanfolyam.html

 

 

web: www.forba.hu ; email: info@icmm.hu

 

Óvodai dajka  tanfolyam, képzés Debrecen; Óvodai dajka  tanfolyam, képzés Debrecen; Óvodai dajka  tanfolyam, képzés Debrecen; Óvodai dajka  tanfolyam, képzés Debrecen; Óvodai dajka  tanfolyam, képzés Debrecen; Óvodai dajka  tanfolyam, képzés Debrecen; Óvodai dajka  tanfolyam, képzés Debrecen; Óvodai dajka  tanfolyam, képzés Debrecen; Óvodai dajka  tanfolyam, képzés Debrecen; Óvodai dajka  tanfolyam, képzés Debrecen; Óvodai dajka  tanfolyam, képzés Debrecen; Óvodai dajka  tanfolyam, képzés Debrecen; Óvodai dajka  tanfolyam, képzés Debrecen; Óvodai dajka  tanfolyam, képzés Debrecen;

 

Asztali nézet