FORBA Oktatási és Felnőttképzési Központ - ICMM Kft. Felnőttképzés-Felnőttoktatás

OKJ-s,Akkreditált tanfolyamok,képzések-Debrecen. Vendéglátó-szállodaipari-Idegenforgalmi; Kereskedelmi; Ingatlanközvetítő-Társasházkezelő; Manikűrös; Közgazdasági; Egészségügyi-Szociális; Ügyviteli; Építőipari-Épületgépészeti, Masszőr, Fordrász; Kozmetikus; Pénzügyi  képzések, tanfolyamok.

ÜGYVITELI TITKÁR TANFOLYAM

 

Az utolsó Ügyintéző titkár képzésünkön végzett hallgatók átlaga: 4.7

A tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 54 346 02)

Képzés engedély száma: E-000645/2014/A009

A tanfolyam kezdés időpontja: 2015. november- még csatlakozhat

A képzés célja: A képzés célja olyan ügyviteli titkár szakember képzése, akik – elsajátítják a vakírás technikáját és bármilyen szöveg- és adatbeviteli feladatokat el tudnak végezni számítógépen és írógépen egyaránt. Legyenek képesek szövegszerkesztésre és tetszőleges forrás alapján dokumentumkészítésre. Ismerjék és alkalmazzák a különböző technikai és tárgyi feltételeket. Alkalmazzák az iratkezelési előírásokat. Ismerjék a kommunikáció különböző fajtáit, felismerjék azokat és annak megfelelően kezeljék. Legyenek tisztában a kommunikáció fontosságával, az ügyfelekre gyakorolt hatásának jelentőségével. Képessé kell tenni a tanulókat arra, hogy a kommunikáció helyes megválasztásával hatékonyan végezzék munkájukat. Elsajátítsák a gazdasági alapfogalmakat, megértsék a gazdaság működési mechanizmusát. Ismerjék a piaci folyamatokat, azok törvényszerűségeit. Az ügyviteli titkárok legyenek tisztában a pénz funkcióival és a pénzforgalom fajtáival, ismerjék a magyar bankrendszer felépítését. Megismerjék a mindennapi írott kommunikációban gyakran használt egyszerű iratok, valamint kereskedelmi-üzleti levelek készítésének nyelvi – stilisztikai - fogalmazási, tartalmi-szakmai, formai-alaki követelményeit; a levelezési ismeretek elméleti alapjait, a levelezési alapfogalmak értelmezését, a hagyományos és elektronikus levelezés illemszabályait. - különös tekintettel a mindennapi egyszerű ügyiratokra és a kereskedelmi iratokra. Az alapvető rendezvényszervezési és konferencia - protokoll ismereteket sajátítsák el. Ismerjék meg és sajátítsák el a rendezvény szervezés forgatókönyv írását, tudjanak költséget tervezni, jártasak legyenek a rendezvény utómunkálataiban is. Megismerjék a tanulókkal az alapvető etikett, protokoll és illemszabályokat. Az ügyviteli titkárok legyenek képesek alkalmazási szinten elsajátítani az üzleti és hivatali protokoll szabályait, valamint az eltérő kultúrák sajátosságaiból adódó különbségek jellemzőit.

 

Ezt a tanfolyamot azoknak ajánljuk akik használható tudás birtokában, piacképes szakmát szeretnének szerezni.

 

Ez a tanfolyam emelt szintű szakképesítést ad, ami "E" fizetési kategóriába való besorolást jelent.

 

A képzés időtartama: Kb: 11 hónap.

A képzéshez szükséges végzettség: érettségi

Tantárgyak: (szakmai követelménymodulok, ügyviteli titkár):
- 10066-12 Gazdálkodási alapfeladatok
- 10067-12 Gépírás és dokumentumkészítés, iratkezelés
- 10070-12 Munkahelyi kommunikáció
- 10071-12 Hivatali kommunikáció magyar és idegen nyelven
- 10073-12 Titkári ügyintézés
- 10072-12 Rendezvény- és programszervezés
- 11498-12 Foglalkoztatás I.(érettségire épülő képzések esetén)
- 11499-12 Foglalkoztatás II.
- 11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság

 

KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG BIZTOSÍTOTT A TANFOLYAM IDEJE ALATT!!!!

 

A tanfolyam díja: "A" csoport: 169.000,-Ft , "B" csoport: 169.000,-Ft + vizsgadíj 50.000.-Ft

Tanfolyami időpontok:

"A" hétköznapi csoport: hétfő-szerda 16:00-20:00

"B" hétvégi csoport: péntek- szombat 08:00- 14:00

Az időpontok a hallgatók igénye szerint változtathatók.

A következő tanfolyam novemberben indul, Már most jelentkezzen, hogy emelt szintű piacképes szakképesítést szerezzen.

A sikeres vizsgát tett hallgatók államilag elismert, országos érvényű ÜGYVITELI TITKÁR szakképesítésről szóló bizonyítványt kapnak. Idegen nyelvű EUROPASS nemzetközi bizonyítvány is igényelhető.

Jelentkezni irodánkban nyitvatartási időben hétfőtől - péntekig lehet.

 

 Érdeklődni lehet: +36-30/633-0073 ; 06/52-425-794

 

 

Web: www.forba.hu ; email: info@icmm.hu

 

Ügyviteli titkár képzés, tanfolyam debrecen, Hajdú - bihar megye, Ügyviteli titkár képzés, tanfolyam debrecen, Hajdú - bihar megye, Ügyviteli titkár képzés, tanfolyam debrecen, Hajdú - bihar megye, Ügyviteli titkár képzés, tanfolyam debrecen, Hajdú - bihar megye, Ügyviteli titkár képzés, tanfolyam debrecen, Hajdú - bihar megye, Ügyviteli titkár képzés, tanfolyam debrecen, Hajdú - bihar megye, Ügyviteli titkár képzés, tanfolyam debrecen, Hajdú - bihar megye, Ügyviteli titkár képzés, tanfolyam debrecen, Hajdú - bihar megye,Ügyviteli titkár képzés, tanfolyam debrecen, Hajdú - bihar megye, Ügyviteli titkár képzés, tanfolyam debrecen, Hajdú - bihar megye, Ügyviteli titkár képzés, tanfolyam debrecen, Hajdú - bihar megye, Ügyviteli titkár képzés, tanfolyam debrecen, Hajdú - bihar megye, Ügyviteli titkár képzés, tanfolyam debrecen, Hajdú - bihar megye,

 

Asztali nézet